Spider-Man Into the Spider-Verse op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spider-Man Into the Spider-Verse op Netflix

Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Met deze week onder meer een gloednieuw seizoen van 13 Reasons Why, de horrorhit The Conjuring en een van de beste Spidey-films aller tijden!

SERIES

13 Reasons Why: Seizoen 3

Hoewel de verhaallijn rond de zelfmoord van Hannah Baker is afgesloten, is de rust nog niet teruggekeerd op Liberty High. Een mysterieuze moord op een van de leerlingen houdt de school namelijk in een ijzeren greep. En omdat het slachtoffer niet bepaald geliefd was, is de lijst met verdachten akelig lang...

Hyperdrive: Seizoen 1

In Hyperdrive worden de rijvaardigheden van amateurcoureurs flink op de proef gesteld op spectaculaire hindernisbanen. Deze nieuwe spelshow laat zich dan ook het best omschrijven als een kruising tussen Fast & Furious en American Ninja Warrior. Actieheldin Charlize Theron (Mad Max: Fury Road) treedt op als gastvrouw.

FILMS

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Miles Morales, de jonge opvolger van Spider-Man, wordt meteen in het diepe gegooid wanneer New York wordt bedreigd door de superschurk Kingpin. Maar de onervaren Spidey staat er gelukkig niet alleen voor… Vorig jaar riepen we deze Oscarwinnende animatiefilm nog uit tot de beste superheldenfilm van 2018!

The Conjuring

In deze horrorhit wordt een gezin belaagd door een demonische dreiging. Aan paranormaal onderzoekers Ed en Lorraine Warren de taak om deze griezelige zaak te onderzoeken. Lees hier acht feitjes over The Conjuring die alleen de grootste horrorfans kennen!

Free Willy

In deze tranentrekker sluit het probleemjochie Jesse vriendschap met Willy, een orka die in gevangenschap leeft. Maar dan wil de eigenaar van Willy het dier doden om verzekeringsgeld op te strijken. Hierop besluit Jesse zijn vriend te bevrijden.

Downsizing

Wetenschappers denken de oplossing te hebben gevonden tegen milieuvervuiling en hongersnood: de bevolking inkrimpen… letterlijk! Een Amerikaans echtpaar besluit zich als eerste te laten verkleinen tot Pinkeltje-formaat. De hoofdrollen in deze sciencefictionkomedie zijn voor Matt Damon, Kristen Wiig en Christoph Waltz.

Oh Baby

Aan het zorgeloze leven van singer-songwriter Ruben (Gijs Naber) komt een abrupt eind wanneer hij van de ene op de andere dag de zorg krijgt over zijn zoontje Oscar. Thomas Acda tekende voor de regie van deze luchtige komedie. Meer titels van eigen bodem vind je in ons overzicht van de beste Nederlandse films op Netflix.

DOCUMENTAIRE

American Factory

Na het sluiten van een Amerikaanse autofabriek verliezen duizenden mensen hun baan. De opluchting is dan ook groot als het bedrijf nieuw leven in wordt geblazen door Chinese investeerders. Maar de cultuurverschillen tussen de geldschieters en de arbeiders zorgen al snel voor grote spanningen op de werkvloer…

Lees verder