Nieuw! Dit zijn de belangrijkste tv-premières van september

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw! Dit zijn de belangrijkste tv-premières van september

Nieuw! Dit zijn de belangrijkste tv-premières van september

|
|

Laatste update:

Die hardnekkige tv-zomerstop is nu wel voorbij. Er staat voor september namelijk heel veel moois op de planning voor die oude beeldbuis. Pak je agenda er maar vast bij: dit wil je niet missen!

Zaterdag 1 september

Beste Zangers - 20:30 uur, NPO 1

Muzikale covershow waarin deze bekende zangers elkaars nummers doen. Lee Towers trapt af.     

Lachen om Home Video's - 19:00, SBS6

Deze tv-dino (wie kent 'm niet?) blijft grotendeels hetzelfde. Behalve de presentatie, die is nu voor Airen Mylene!     

Zondag 2 september

Postcode Loterij Miljoenenjacht - 20:00, RTL 4

Ah, het spel met de koffertjes. Linda de Mol staat ook dit seizoen weer aan de desk terwijl zenuwachtige kandidaten koffertjes met veel of juist héél weinig cash uitkiezen. 

Familie Kruys - 21:30, RTL 4

Nog een keer Linda de Mol: ze keert terug als Bette Kruys in seizoen 4 van Familie Kruys. Seizoen 3 eindigde met een gigantische cliffhanger, dus dit wil je absoluut niet missen! 

Dinsdag 4 september

De Rijdende Rechter - 22:20, NPO 1

Nieuw seizoen, nieuwe burenruzies. Waar zal het gesteggel dit keer over gaan? Bekijk ook de allerbeste burenruzies uit de rijke geschiedenis van De rijdende rechter.     

Donderdag 6 september

Tims ^ tent, maar dan op een eiland -22:25, NPO 3

Zet VPRO-presentator Tim den Besten op een Waddeneiland, stop hem in een tentje en nodig een BN'er uit: goede gesprekken gegarandeerd!     

Zaterdag 8 september

Ik Vertrek - 21:30, NPO 1

Vanavond in Ik Vertrek zie je hoe het verder gaat met Hans en Karin op Bonaire. De twee willen er een mini-adventuregolfbaan openen maar lopen tegen gigantische obstakels op. Is die golfbaan er nu eindelijk gekomen? (spoiler: mwah, niet echt)     

Donderdag 13 september

Klem II - 20:25, NPO 1

De beklemmende Nederlandse misdaadserie Klem keert terug voor seizoen 2. Naast sterren Barry Atsma en Jacob Derwig, zijn dit seizoen ook Gijs Scholten van Aschat en Maarten Heijmans van de partij, net als deze acteurs

Rijk! - 21:35, NPO 3

Jan Versteegh wil een rijke tatta worden en onderzoekt in zijn programma Rijk! hoe je in Nederland zo snel mogelijk miljonair wordt. 

Zondag 16 september

Boer zoekt Vrouw - 20:20, NPO 1

Yvon Jaspers brengt de boeren hun liefdesbrieven in de eerste aflevering. Nu zien we ook meteen het allerpijnlijkste moment van de serie, namelijk: welke boeren krijgen (net) niet genoeg brieven om in het programma te blijven? Wie denk jij?     

Zondag met Lubach - 21:25, NPO 3

Arjen Lubach zit vanaf vanavond weer achter zijn satirische desk in Zondag met Lubach. Verwacht weer veel scherpe nieuwsanalyses met een flinke scheut rake humor.     

Maandag 19 september

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent te Makken - 20:30, SBS6

Dries Roelvink, vrouw Honoria en bad boys Dave en Donny Roelvink ruilen hun luxe luizenleventje in voor een arm bestaan. Hoe gaan de broers dit ooit volhouden? We denken dat vooral Dave, die recent nog werd opgepakt, het moeilijk krijgt. 

Vrijdag 21 september

The Talent Project - 20:30, RTL 4

Nieuwe week, nieuwe talentenjacht. In The Talent Project op RTL 4 krijgen de kandidaten direct professionele hulp, coaching en begeleiding. We zien hoe de artiesten in 100 dagen veranderen.     

Maandag 24 september

De Wereld Draait Door - 19:00, NPO 1

Om in de rappe stijl van Matthijs van Nieuwkerk te blijven: "Nieuw seizoen. Nieuw gasten. Nieuwe huisband en tafelgasten. We gaan beginnen!"     

Dinsdag 25 september

Je Zal Het Maar Zijn - 21:15, NPO 3

Geraldine Kemper volgt Sophie Hilbrand op als presentatrice van Je Zal Het Maar Zijn. Verwacht bijzondere portretten van mensen die bijvoorbeeld geobsedeerd zijn door schoonheid of die niet zonder seks en macht kunnen.     

Grenzeloos Verliefd - 21:30, NET5

Koning van de liefde Arie Boomsma volgt weer een aantal nieuwe Nederlanders die verhuizen voor de liefde. Nu maar hopen dat Cupido raak schiet. 

Zaterdag 29 september

GLORY Kickboxing - 22:00, Veronica

Live verslag van het kickboksfestijn GLORY in Amsterdam. De main event is zonder twijfel Neerlands trots Rico Verhoeven versus de gevaarlijke Guto Inocente uit Brazilië. Eerder nam Rico het nog op tegen komiek Kevin Hart.

Lees verder