Niet één, maar nog twee jaar genieten van The Big Bang Theory

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Niet één, maar nog twee jaar genieten van The Big Bang Theory

Niet één, maar nog twee jaar genieten van The Big Bang Theory

|
|

Laatste update:

Nieuws waar we blij van worden: het zit er dik in dat er nog twee nieuwe seizoenen komen van The Big Bang Theory. We zijn dus nog lang niet af van de geeks Sheldon, Leonard, Raj, Howard, sexy buurvrouw Penny en hun aanhang uiteraard.

Een krabbel zetten

Volgens Deadline Hollywood moeten de acteurs en de Amerikaanse zender CBS alleen nog even een krabbel zetten onder het nieuwe contract. Maar dat zal snel gebeuren. Op dit moment wordt het tiende seizoen, waarvan het gerucht ging dat dit weleens de laatste zou kunnen zijn, van de komedie uitgezonden.

Nummer twaalf

De CEO van CBS, Les Moonves, liet tijdens een gesprek over de financiële resultaten van het bedrijf doorschemeren dat acteurs Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard) en Kunal Nayyar (Raj) een contractverlenging voor twee seizoenen aangeboden hebben gekregen. Dat brengt het totaal aantal seizoenen voor de sitcom op twaalf.

Prijzenregen

The Big Bang Theory is al jaren één van de grote kijkcijferkanonnen van CBS. In 2007 trapte het eerste seizoen af met gemiddeld 8,3 miljoen kijkers. In 2009 verschenen de nerds en hun sexy buurvrouw Penny in ons land bij Veronica op de buis. De serie is inmiddels bedolven onder de prijzen: drie Emmy Awards, een Golden Globe voor Jim Parsons en verschillende Satellite Awards (Amerikaanse tv-prijs). 

Lees verder