Niemand is veilig in nieuwe tv-spot van It

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Niemand is veilig in nieuwe tv-spot van It

Niemand is veilig in nieuwe tv-spot van It

|
|

Laatste update:

Nog maar een kleine maand en dan draait de langverwachte horrorfilm It eindelijk in de bioscopen. Deze griezelige tv-spot bevat nieuwe beelden van de engste clown aller tijden!

Horrorclown

Er zijn weinig films waar dit jaar zo naar wordt uitgekeken als naar It, de horrorfilm gebaseerd op de vuistdikke roman van Stephen King. Dat komt natuurlijk door de horrorclown Pennywise, die klaarstaat om een nieuwe generatie bioscoopgangers te traumatiseren, maar ook door de griezelige trailers die ons in de stemming moeten brengen voor deze horrorkraker.

Onheilspellend

Ook de nieuwste trailer weet in korte tijd weer een onheilspellende sfeer op te roepen, zonder teveel weg te geven over het verhaal. Als klap op de vuurpijl zit er een gloednieuw shot in van het horrroricoon Pennywise (Bill Skarsgård)! Deze kwaadaardige clown lokt de kinderen van het stadje Derry naar zijn ondergrondse schuilplaats. Een vriendengroepje genaamd The Losers Club besluit het op te nemen tegen deze bovennatuurlijke dreiging voordat ze zelf het slachtoffer worden van Pennywise!

It draait vanaf 7 september in de bioscopen.

Lees verder