Nicolette Kluijver op de rode loper bij The Witcher

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicolette Kluijver op de rode loper bij The Witcher

Nicolette Kluijver ontroert met openhartige Instagram-foto

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Drie jaar geleden kreeg Nicolette Kluijver te horen dat er longkanker bij haar was geconstateerd. Nadat er een deel van haar linkerlong was verwijderd, maakt de presentatrice van Expeditie Robinson het gelukkig weer goed. Maar deze angstige periode heeft zo haar sporen nagelaten bij Nicolette. Niet alleen geestelijk, maar ook fysiek. Vandaag deelde Nicolette een foto op Instagram van het litteken dat haar iedere dag herinnert aan deze zware tijd.

Gedicht

Maar Nicolette Kluijver is er gelukkig alleen maar sterker uitgekomen. Zij schrijft bij de persoonlijke foto: “Er zijn van die dagen dat ik extra bewust ben van wat ik heb moeten/mogen doorstaan. Op die dagen ben ik dankbaar, maar ook een beetje melancholisch!” Daarbij plaatst de RTL-presentatrice een gedicht dat verwoordt hoe zij zich voelt: “Morgen schijnt de zon. Maar vandaag doet gewoon zeer.

Steun

Nicolette kan in ieder geval op veel steun rekenen van haar volgers en collega’s. Onder meer Kaj Gorgels, Lieke van Lexmond en Jan Versteegh steken haar een hart onder de riem. Dat kan de presentatrice van Expeditie Robinson op dit moment misschien ook wel goed gebruiken. Vorige maand werd namelijk bekend dat zij was gescheiden van haar man Joost. Gelukkig heeft het er alle schijn van Nicolette ook in moeilijkere tijden de moed er gewoon inhoudt!

Lees verder