Nicolette Kluijver

Veronica Superguide logo
Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver in haar gezicht gespuugd door 'Willem-Alexander'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Werken met dieren levert heerlijke beelden op, weet Nicolette Kluijver. Maar soms gaat het ook wel eens mis. Zoals tijdens de opnames van haar nieuwe Videoland-serie Dierenpret met Nicolette.

Vorige week debuteerde Nicolette op Videoland met een eigen productie. In het kinderprogramma Dierenpret met Nicolette laat ze je elke aflevering kennismaken met verschillende dieren en gaat ze op bezoek bij mensen met bijzondere beesten. In de laatste aflevering stond haar echter een smerige verrassing te wachten.

Willem-Alexander

Een losgeslagen, brutale alpaca met de koninklijke naam Willem-Alexander besluit namelijk een rochel in de richting van Nicolette af te vuren. Een ongegeneerde fluim. Het beest tuft nog raak ook. "Hij spuugt me gewoon in mijn gezicht!", zegt een verbaasde Nicolette in een fragment op insta. "Doen ze normaal nooit zeker?", vraagt ze lachend aan de verzorger. "Btw: de alpaca heet Willem Alexander. Sorry uwe hoogheid."

Expeditie Robinson

Dierenpret met Nicolette is een show die ze ondanks de coronacrisis gewoon kon maken. Met de nodige afstands- en hygiëneregels natuurlijk. Geldt dat ook voor haar andere paradepaardje, Expeditie Robinson op RTL 5? Dat wordt ongetwijfeld heel moeilijk, maar een definitief besluit over de opnames, die meestal plaatsvinden op de Filipijnen, is nog niet genomen. "Dit is voor mij natuurlijk hét programma van het jaar, maar we gaan uiteraard geen regels overtreden", zei de presentatrice eerder.

Nieuwe afleveringen van Dierenpret met Nicolette komen elke donderdag én zondag op Videoland.

Lees verder