Nicolas Cage krijgt hoofdrol in nieuwe martial arts film Jiu Jitsu

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicolas Cage krijgt hoofdrol in nieuwe martial arts film Jiu Jitsu

Nicolas Cage krijgt hoofdrol in nieuwe martial arts film Jiu Jitsu

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nicolas Cage wordt de nieuwe ster van een martial arts sci-fi actiefilm: Jiu Jitsu. Deze film is gebaseerd op een comic met dezelfde titel. Nee, wij weten ook nog niet precies hoe een martial arts sci-fi eruit gaat zien er dan uit gaat zien maar als Nicolas Cage met een zwaard mag zwaaien vinden wij het allang best. En als zijn haar maar goed zit! (we hebben net de 15 beste kapsels van Nicolas Cage online gezet). Dit wordt ongetwijfeld een toffe productie ramvol vette vechtscènes. 

Meesters van Jiu Jitsu

Jiu Jitsu gaat over een oude orde van Jiu Jitsu meesters die het gevecht aan moeten gaan met buitenaardse indringers. En als je denkt 'wat een rotklus', nou: dit moeten ze dus iedere zes jaar opnieuw aangaan. En het is niet eens voor de hobby, of om een wisselbokaal; het voortbestaan van de wereld staat op het spel. Uiteraard is Cage een Jiu Jitsu meester met fantastische vecht-skills. Tenminste, daar gaan we vanuit. 

Wat weten we? 

Aan de film werken onder andere Dimitri Logothetis mee. Hij was co-schrijver en regisseert de film. Logothetis is bekend van Kickboxer: Vengeance en Kickboxer: Retaliation. Kortom, de focus ligt op goede vechtscènes. Veel wordt geschoten in Birma, ook niet verkeerd. Dat Cage meedoet belooft een stevige film. Hij won een Academy Award voor Leaving Las Vegas en werd genomineerd voor zijn rol in Adaptation. Om maar wat te noemen. Wij noemden Nicolas Cage een acteergod, en daar staan we achter. Meestal. 

Lees verder