Nicola Coughlan onthult eerste details Bridgerton seizoen 3

Door Finn Bonis
Nicola Coughlan en Luke Newton op de set van Bridgerton

Nicola Coughlan, beter bekend als Penelope Featherington in Bridgerton, laat in een interview met ExtraTV weten dat de vonken er in het nieuwe seizoen vanaf springen.  

Het personage van Nicole ook wel Lady Whistledown genoemd krijgt in het nieuwe seizoen een glansrol naast Colin Bridgerton. Waar de eerste twee seizoenen om Daphne en Antony Bridgerton draaide, speelt er in het derde seizoen waarschijnlijk meer dan alleen vriendschap tussen Colin en Penelope. Volgens Nicole zorgt dit voor meer intense en 'vurige' scènes dan in de vorige seizoenen. 

 

Plottwist!

Eerder vertelde de Bridgerton-actrice al dat haar personage een grote rol gaat spelen in het nieuwe seizoen. Bij fans van de boeken zorgden dit voor teleurstelling. Volgens hen gaat het er in de boeken anders aan toe en horen Benedict Bridgerton en Sophie Beckett de nieuwe hoofdrolspelers te worden. 

Bridgerton groter dan Stranger Things

De eerste twee seizoenen van het Engelse kostuumdrama scoorden erg goed en stootten de hitserie Stranger Things zelfs tijdelijk van de troon. Alle ogen zijn nu gericht op het derde seizoen, waarvan de opnames in juli begonnen.

De releasedatum van Bridgerton seizoen 3 is helaas nog niet bekend.