Married At First Sight-Nicole date met oude vlam: "nog heel pril"

Eerst kondigde Martijn van Married At First Sight al aan weer aan het daten te zijn, nu is er ook goed nieuws op liefdesgebied voor Nicol. De ex-vrouw van Martijn is van de markt!

Nicol daten MAFS
© RTL

Nicole deed het afgelopen seizoen mee met Married At First Sight en trouwde met Martijn. LINDA. sprak haar over het leven na het programma. Hoe gaat het nu met haar? Mijn eerste indruk was dat wij wel matchten. Maar door hoe het is verlopen, voelt alles achteraf fake.” Nicole vertelt ook dat ze vindt dat zij en Martijn heel heftig zijn neergezet door RTL. "Waren wij het sensatiekoppel van het seizoen?" En met Martijn zelf was ze helemaal niet blij. "Die wilde gewoon met z’n kop op tv.”

Nieuwe liefde

Nicol vertelt dat ze veel verdriet heeft gehad van het programma én met Martijn, dus hem spreekt ze dan ook niet meer. Het plan was na MAFS lekker te genieten van de zomer en haar vriendinnen. Martijn is volop aan het daten, hoe zit dat met haar? "Ik heb contact met iemand uit mijn verleden. We zijn weer aan het daten”, vertelt Nicole.

Van vrienden naar geliefden

“Toen we uit elkaar gingen, hebben we hard ons best gedaan om vrienden te blijven. Dat is gelukt, maar nu zijn we toch weer helemaal happy samen." Nicol en haar ex doen het wel rustig aan."Hij had liever gehad dat ik niet aan MAFS had gedaan. Maar tussen ons gaat het supergoed.”