Nick, Simon en Kees hebben effe geen cent te makken

Veronica Superguide logo
Nick, Simon en Kees hebben effe geen cent te makken

Nick, Simon en Kees hebben effe geen cent te makken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zet Nick & Simon, Kees Tol en een willekeurige BN’er ergens neer waar ze niet bekend zijn en je hebt het nieuwe SBS-programma Talenten Zonder Centen.

BN'ers

Vanaf zaterdag 22 oktober zie je hoe Nicolette van Dam, Jamai Loman, Jelka van Houten, Heleen van Royen, Irene Moors, Roel van Velzen, Nicolien Sauerbreij en Alexander Pechtold met de drie Volendammers meereizen om zich opnieuw te bewijzen. En niet per se op muzikaal vlak, nee hoor, de BN'ers moeten alles doen om de centen bij elkaar te schrapen.

Talenten Zonder Centen

De bedoeling van Talenten Zonder Centen is namelijk dat Nick, Simon, Kees en hun gast op een willekeurige plek in de wereld een slaapplek en eten proberen te regelen. Hoe ze daaraan moeten komen? Door hun talenten ook in het buitenland een podium te bieden, of door een andersoortig baantje aan te nemen. Maar lukt het ze hiermee om drie dagen lang te overleven?

Irene Moors

Irene Moors is het eerste slachtoffer van Nick, Simon en Kees. Hun plaats van bestemming is Tallinn, de hoofdstad van Estland. Uit pure wanhoop nemen ze een baantje als proppers van een restaurant aan. In Middeleeuwse kledij moeten Irene, Kees, Nick en Simon de gasten naar binnen lokken. Of dat genoeg geld oplevert voor een slaapplek, zie je aanstaande zaterdag om 21.30 bij SBS6.

Lees verder