Simon Keizer en Nick Schilder zangers

Veronica Superguide logo
Simon Keizer en Nick Schilder zangers

Nick, Simon en Kees gaan op reis… zonder geld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In Nederland kunnen het Volendamse trio Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol niet over straat zonder herkend te worden. Maar wat gebeurt er als ze samen met een gast-BN’er op een hele andere plek op de wereld worden gedropt, waar hun bekendheid niet bestaat en ze geen geld hebben om rond te komen?

Talenten zonder centen

Vandaag zijn de opnames van start gegaan van het avontuurlijke reisprogramma Talenten zonder centen, laat SBS weten via Twitter. In het nieuwe programma worden Nick, Simon en Kees gedropt in een onbekend oord. Hier moeten ze drie dagen zien te overleven met alleen hun looks en talenten. 

In elke aflevering gaan de drie mannen steeds met een nieuwe gast de uitdaging aan. Wie deze gast is, komen ze pas op het vliegveld te weten. Ook laten ze hier voor het inchecken hun portemonnee achter. Zonder enkele cent vallen ze terug op hun talenten om te zorgen voor onderdak en eten. 

Simon wordt uitgehuwelijkt

Om aan geld te komen gaan de BN'ers tot het uiterste, schrijft Televizier. In de promobeelden is te zien dat Heleen van Rooyen ergens in een Aziatisch land probeert Simon uit te huwelijken voor cash. Nick gaat aan de slag als vreemd uitgedoste zanger in een Grieks restaurant en Irene Moors dwingt Kees Tol om in historische klederdracht een grijpstuiver bij elkaar te verdienen.

Dit najaar

Talenten zonder centen is vanaf dit najaar te zien bij SBS 6. Bekijk hierboven alvast een voorproefje vanaf 0.38 minuten!

Lees verder