Martien Meiland in Kerst op Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Kerst op Chateau Meiland op SBS6

Nick en Simon delen tik uit aan Martien Meiland

|
|

Laatste update:

Nee, maak je geen zorgen: er is geen slaande ruzie tussen Martien Meiland en Nick en Simon. De Volendammers hebben een spreekwoordelijke tik uitgedeeld aan Martien en de Chateau Meiland-gang! En dat heeft alles te maken met... de keiharde kijkcijfers.

Chateau Meiland is sinds dit seizoen twee keer op tv. Op maandag en op donderdag. Begin deze week waren Martien, Erica en Maxime Meiland de concurrentie nog te slim af en had Natasja Froger het nakijken. Gisteren zat dat toch anders!

Beste Zangers

Beste Zangers - de show met meer tranen dan tekst - trapte gisteren op NPO 1 af met een nieuwe seizoen gepresenteerd door Nick en Simon. En die stoten gewoon even Martien van zijn kijkcijfertroon! Volgens Stichting KijkOnderzoek zagen maar liefst 1,3 miljoen mensen de grote seizoensstart van Beste Zangers. Martien kon hier niet aan tippen en Chantal Janzen kwam op hetzelfde tijdstip, met een emotionele Chantal Komt Werken, niet eens in de buurt.

Kijkcijferbattle

Het is niet zo dat Chateau Meiland (SBS6) door het ijs zakte. Helemaal niet zelfs. Gisteren zagen toch nog ruim 1 miljoen mensen hoe de fam hun Franse kasteel opknapt voor de verkoop. Chantal Komt Werken op RTL 4 moest alleen genoegen nemen met 687.000 kijkers en kreeg daardoor het kleinste stukje van de primetime-kijkcijfertaart.

Lees verder