Nichtje Gigi en Bella Hadid kandidaat in RTL5-programma Curvy Supermodel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nichtje Gigi en Bella Hadid kandidaat in RTL5-programma Curvy Supermodel

Nichtje Gigi en Bella Hadid kandidaat in RTL5-programma Curvy Supermodel

|
|

Laatste update:

’s Werelds beroemdste en succesvolste modellen van dit moment zijn zonder twijfel de zusjes Gigi en Bella Hadid. De mooie looks zitten blijkbaar in de genen, want hun nichtje, de Nederlandse Joann van den Herik, is één van de twintig kandidaten van de nieuwe RTL5-talentenjacht Curvy Supermodel.

Rond en gezond

In de Holland's Next Top Model-spinoff, waarvan het eerste seizoen op 26 januari van start gaat bij de zender, wordt gezocht naar een nieuw topmodel met rondingen. Presentatrice slash jurylid Anna Nooshin en haar collega-juryleden, curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula, zijn in charge of the zoektocht.

Tadaaa!

Joann zal dus gaan strijden voor de titel en een mogelijk nét zo succesvolle carrière als die van haar beroemde nichtjes, zo maakt de 18-jarige blondine bekend op Instagram. “Eindelijk mag ik het jullie vertellen! Ik ben zo dankbaar voor deze kans en ik heb er zoveel zin in! Ik hoop dat jullie het leuk vinden”, spreekt ze haar bijna 60.000 volgers aan.

Eerlijk en realistisch

Op het sociale medium valt Joann voornamelijk op vanwege haar ‘eerlijke’ foto’s en realistische bijschriften. Zo deelt ze geregeld foto’s van zichzelf zonder make-up en is ze niet bang om een ‘vetrolletje’ in beeld te laten komen. Dankzij haar bekende en populaire nichtjes lijkt ze nu al een publieksfavoriet, maar Joann neemt het op tegen 19 andere bloedmooie meiden. Makkelijk zal het niet worden, schatten we zo in.

Curvy Supermodel zie je vanaf 26 februari wekelijks om 20.30 uur op RTL5. Bekijk de vandaag verschenen promo in bovenstaande video.
Joann met Gigi:
Joann met Bella:
Recente posts van Joann:

Lees verder