Zooey Deschanel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zooey Deschanel

New Girl Zooey Deschanel heeft nieuwe lover

|
|

Laatste update:

Zooey Deschanel maakte een maand geleden bekend te scheiden van haar tweede man en nu weten we officieel wie de nieuwe liefde van de New Girl-actrice is. Is ook niet moeilijk als je hem introduceert in je Halloween-foto op Instagram!

Halloween horrordate

Zooeys en haar nieuwe liefde Jonathan Scott vierden afgelopen weekend alvast Halloween in stijl tijdens de Halloween Horror Nights in Universal Studios. Het was een dubbeldate met Jonathans tweelingbroer Drew en zijn vrouw Linda Phan.

"Ik moet nog steeds verwerken hoe bang ik was voor deze mensen, met hun griezelige maskers", schrijft ze op Instagram.

Romantisch karaoken

De New Girl-actrice leerde Jonathan Scott kennen via Carpool Karaoke van James Corden. Daar was het al heel romantisch, al kon het natuurlijk niet tippen aan Céline Dion die 'My Heart Will Go On' zong in de auto. Vorige maand begonnen er al geruchten te circuleren dat Zooey Deschanel hem leuk vond want toen werden ze hand in hand samen gespot!

Zooey Deschanel scheiding

De scheiding met filmproducent Jacob Pechenik werd begin september bekendgemaakt "na vele gesprekken en overpeinzingen". Zooey en Jacob blijven bevriend met elkaar en gaan ook samen hun twee kinderen opvoeden, dochter Elsie Otter en zoon Charlief Wolf.

New Girl kwam in 2018 teneinde en staat helaas niet meer op Netflix, maar deze nieuwe releases kun je de komende weken verwachten op de streamingdienst.

Lees verder