New Girl krijgt zevende seizoen... maar wordt wel anders

Veronica Superguide logo
New Girl krijgt zevende seizoen... maar wordt wel anders

New Girl krijgt zevende seizoen... maar wordt wel anders

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

New Girl is vernieuwd! Ondanks geruchten dat het zesde seizoen misschien wel het laatste zou zijn krijgen Jess en consorten toch nog een mooie afsluiter. Dit meldt zender Fox.

8 afleveringen

But there is a catch! Een van de hoofdrolspelers, Jake Johnson (Nick), heeft bevestigd dat dit laatste seizoen een stuk korter zal zijn dan gebruikelijk. Het gaat om maar acht afleveringen. Normaal heeft ieder seizoen rond de 22 afleveringen. 

Epiloog

Seizoen 7 zal waarschijnlijk een soort epiloog zijn. De laatste aflevering van seizoen 6 voelde namelijk al een beetje aan als een finale. Jess en (spoiler alert!) Nick kwamen weer bij elkaar, Schmidt en Cece worden papa en mama en Winston zocht contact met zijn vader. Wat er precies gaat gebeuren in seizoen 7 is nog niet bekend.

Populair

New Girl, over een groep vrienden die samenwoont in een appartement, is ontzettend populair. Ondanks een afname in kijkcijfers, doet de serie het fantastisch op Netflix. Alleen Sherlock, Friends, Narcos en House of Cards worden beter bekeken. Nieuwsgierig? De eerste vier seizoenen staan al op de streamingservice.

Lees verder