prins harry en meghan markle

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
prins harry en meghan markle

Kroonjuwelen: Netflix wil samenwerken Harry en Meghan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na de dramatische breuk met het Britse koningshuis moeten Harry en Meghan weer hun eigen boontjes doppen. Gelukkig hoeft het spraakmakende koppel nog niet aan te kloppen bij het UWV!

Gravin

Harry en Meghan kunnen namelijk direct aan de slag bij Netflix, als de graaf en gravin van Sussex daar oren naar hebben. Dat verklaarde Ted Sarandos, hoofd content van de streamingdienst, afgelopen weekend tijdens een evenement in Los Angeles. Toen hem gevraagd werd of hij geïnteresseerd zou zijn in een samenwerking met Harry en Meghan, antwoordde hij: “Ja, natuurlijk. Wie zou dat niet zijn?”

Crisis

Veel fans hopen nu dat Harry en Meghan betrokken worden bij The Crown. Deze historische dramaserie volgt het leven van de Britse koningin Elizabeth. Daarbij zou de crisis waarin het koningshuis nu verkeert natuurlijk niet mogen ontbreken. En hoe perfect zou het zijn als voormalig Suits-actrice Meghan daarbij gewoon zichzelf speelt?

Obama

Het zou niet de eerste keer zijn dat Netflix een invloedrijk echtpaar binnensleept: de streamingdienst strikte eerder al Barack en Michelle Obama voor een lucratieve productiedeal. Voor het zover is, heeft Meghan echter eerst nog wat werk voor Disney te verzetten.

Bron: The Daily Mail.

Lees verder