Netflix werkt aan Ultraman-serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix werkt aan Ultraman-serie

Netflix werkt aan Ultraman-serie

|
|

Laatste update:

Fans van Japanse animatieseries hebben weinig te klagen bij Netflix. UItraman is de volgende cultheld die onderdak vindt bij de streaming-gigant!

Monsters

Het aanbod van Japanse animatieseries op Netflix is niet meer op twee handen te tellen. Na hitseries als Pokémon, Castlevania en Deathnote, is het nu de beurt aan Ultraman. Fans van Japanse cultfilms kennen dit personage al langer: in de jaren 60 vocht deze superheld met een maatje meer tegen al even gigantische monsters. Sindsdien figureerde Ultraman in strips, films en series. Binnenkort mag deze cultheld dus ook een heuse Netflix-serie op zijn naam schrijven!

Legendarisch

Netflix beschrijft de animatieserie als ‘een actiedrama dat draait om een man die de moed en het DNA van de legendarische Ultraman bezit. Met behulp van zijn Ultra-kostuum zal hij zijn krachten inzetten om het kwaad te bestrijden’. Het scenario is gebaseerd op de recente mangastrip van Eiichi Shimizu and Tomohiro Shimoguchi. Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) en Shinji Aramaki (Appleseed) staan aan het hoofd van deze nieuwste versie van Ultraman!

Ultraman zal in het voorjaar van 2019 op Netflix verschijnen.

Lees verder