Netflix verwijdert The Town, Blackbird, If Anything Happens I love You en meer

Door Finn Bonis
The Town

Begin november is het gelukkig redelijk stil onder de verdwijnende titels van Netflix. Helaas moeten we deze week toch afscheid nemen van misdaadthriller The Town, het drama Blackbird en de korte film If Anything Happens I Love You en meer. 

 

The Town (2010)

Vier vrienden uit de wijk Charlestown in Boston beroven banken in dezelfde stad. Onder het motto going out with a bang besluiten ze Fenway Park (het stadion van de Boston Red Sox) te overvallen en daarna te stoppen. Doug MacRay (Ben Affleck) wordt in aanloop naar hun monsterklus verliefd en begint steeds meer te twijfelen. Dit ten ongenoegen van zijn bloedbroeder James Coughlin (Jeremy Renner) die niks liever wil dan Fenway Park leegroven.

Blackbird (2020)

In dit meeslepende drama wordt met een vleugje humor het verhaal verteld van de terminaal zieke Lily (Susan Sarandon). Samen met haar man Paul (Sam Neill) nodigt ze de familie uit in hun strandhuis. Daar wil ze nog een laatste weekend samen door te brengen voordat ze vroegtijdig overlijdt. In eerste instantie hebben de familieleden geaccepteerd dat Lily ervoor kiest te overlijden voordat haar gezondheid drastisch achteruit gaat. Maar in de loop van het weekend veranderen haar dochters Jennifer (Kate Winslet) en Anna (Mia Wasikowska) van gedachten.

 

If Anything Happens I Love You (2020)

In deze korte film zien we hoe twee ouders uit elkaar groeien na het overlijden van hun dochter in een schietpartij op school. De twee praten niet meer met elkaar en worstelen met gevoelens van verdriet. In verschillende herinneringen van de ouders zien we hoe hun dochter opgroeit. Deze gezamenlijke herinneringen aan hun dochter stelt de twee in staat om samen het rouwproces te doorstaan.

 

Deze week verdwijnt…

The Town (2010) - 8 november

The Nokdu Flower (seizoen 1) - 9 november

Blackbird (2020) - 11 november

If Anything Happens I Love You (2020) - 12 november

Fukrey Boyzzz: Space Mein Fukrapanti (2020) - 12 november  

In november verdwijnt ook:

The Yard (seizoen 1 en 2) - 15 november

Goosebumps (seizoen 1) - 18 november

Lilyhammer (seizoen 1 t/m 3) - 21 november

Argon (seizoen 1) - 22 november

Strange Girl Bong-soon (seizoen 1) - 23 november

The Notebook (2004) - 30 november

Christiane Amanpour: Sex and Love Around the World (2018) - 30 november

Oggy and the Cockroaches (seizoen 5) - 30 november

Paprika (seizoen 1) - 30 november

Space Jungle (seizoen 1 & 2) - 30 november

If I were an Animal (seizoen 1) - 30 november