The Godfather Part II Al Pacino Michael Corleone

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Godfather Part II Al Pacino Michael Corleone

Netflix verwijdert The Godfather Part II, Notting Hill en nog 33 titels

|
|

Laatste update:

Is er alweer een week voorbij?! Het voelt als de dag van gisteren dat we jullie vertelden dat de Star Wars-films van Netflix zouden verdwijnen. Inmiddels is er alweer een heel nieuw zwikje titels dat het veld moet ruimen. Netflix heeft het ditmaal vooral gemunt op films en realityseries.

Deze titels verdwijnen er in september van Netflix

Natuurlijk vinden we het hartstikke leuk om jullie te vertellen welke titels wekelijks toe worden gevoegd aan het Netflix-aanbod. Helaas is het echter echt een komen én gaan bij de streamingdienst... Netflix verwijdert namelijk ook met grote regelmaat films en series uit het aanbod. Wij zetten die titels (via Netflix-Nederland) voor jullie op een rijtje, al is dat met pijn in ons hart! Deze maand sneuvelen namelijk een hoop geweldige films, waaronder The Godfather Part II, Notting Hill, Bridesmaids en Despicable Me...

Netflix verwijdert nog veel meer titels in september

Met deze grote namen is het leed echter nog niet geleden... Netflix is namelijk van plan nog een flink aantal films en series te verwijderen. Opvallend genoeg daaronder ook een aantal muziekdocumentaires, bijvoorbeeld over George Harrison en Foo Fighters. Andere titels waar we jullie graag voor waarschuwen zijn: Wanted, King Arthur: Legend of the Sword en Bleach.

Mocht je deze films of series nog willen kijken dan kun je ze het beste dus zo snel mogelijk op je Netflix-kijklijst zetten! Als je al te laat bent, is er echter nog geen man overboord. Er is immers altijd wel wat leuks te kijken!

Lees verder