Star Tren Into Darkness Captain Kirk Spock Chris Pine Zachary Quinto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Star Tren Into Darkness Captain Kirk Spock Chris Pine Zachary Quinto

Netflix verwijdert Star Trek-films, Backstage en nog 22 titels

|
|

Laatste update:

Het is weer zover... Netflix verwijdert een hele zwik films, series en shows! Het gaat ditmaal om 25 titels die verdwijnen uit het Netflix-aanbod. Daaronder ook een aantal toppers, zoals twee Star Trek-films en twee seizoenen van de tienerserie Backstage.

Deze titels verdwijnen er in september van Netflix

Natuurlijk breidt Netflix het aanbod ook vrijwel dagelijks uit met nieuwe titels . Het is echter niet altijd feest! Er verdwijnen deze maand dus meer dan 20 titels van het streamingplatform. Daaronder ook een aantal prominente slachtoffers, zoals Star Trek en Star Trek Into Darkness. Andere titels die Netflix Nederland aanwijst, zijn onder meer G.I. Joe: Rise of Cobra, Underworld Trilogy, Backstage, Ghost Town Gold en Bleach.

Er zijn ook blijvers en nieuwkomers op Netflix

We raden je aan een aantal van bovenstaande titels alsnog snel te kijken. Dat geldt zeker voor de twee Star Trek-films! Het is echter ook goed om te weten dat niet alle titels die op de nominatielijst staan altijd écht verwijderd worden. Zo zijn de licenties van vier van de series waarvoor we jullie vorige week nog waarschuwden uiteindelijk toch verlengd! Het gaat om Airport, Casper en Lisa, Sien van Sellingen en Puppy Patrol.

Ondanks dat Netflix dus regelmatig het kijkaanbod uitdunt, worden er natuurlijk ook vrijwel dagelijks nieuwe films, series en shows toegevoegd! We zetten dat aanbod graag maandelijks én wekelijks voor jullie op een rijtje.

Lees verder