Pretty Little Liars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pretty Little Liars

Netflix verwijdert Slender Man, Pretty Little Liars en 3 andere titels

|
|

Laatste update:

Netflix verwijdert ook deze week een paar toppers van het platform, al valt de schade nog mee. Good guy Netflix zet meer nieuwe titels online dan ze verwijderen. Alle content die binnenkort wordt gewist zetten wij voor je op een rijtje. Zo kun je de films en series snel nog bingen!

Deze week

Netflix lijkt ons te sparen nu we met z'n allen thuis zitten niksen. Deze week is het verwijderlijstje aan de korte kant! Er zitten jammer genoeg wel wat grote namen tussen: zo kunnen we na komende week de griezel uit Slender Man niet meer terugzien op de streamingdienst. Dit zijn alle titels die worden verwijderd deze week:

Slender Man - 20 april

Pretty Little Liars - 23 april

The Magic Pill - 23 april

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

En verder...

Ook de rest van de maand is het lijstje niet erg lang. In april verdwijnen alleen nog 2 documentaires. Dus als je nog snel wilt zien hoe het er achter de schermen bij een Amerikaanse circus aan toegaat, nu is je kans! Dit zijn de 2 docu's die in mei niet meer te zien zijn:

Prohibition - 30 april

The Circus - 30 april

Er is gelukkig nog heel wat leuke content op Netflix. Hier vind je de 6 beste binge-series op Netflix. En Slender Man gaat er misschien van af, maar hier vind je de 10 beste horrorfilms die je nog wel op Netflix kan vinden.

Lees verder