Dora and the Lost City of Gold

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dora and the Lost City of Gold

Netflix verwijdert Dora and the Lost City of Gold en 8 andere titels

|
|

Laatste update:

Netflix haalt elke week films en series van de streamingdienst af. Deze week moeten onder meer Dora and the Lost City of Gold en een wraakfilm met Jackie Chan wieberen.

Dora and the Lost City of Gold (2019)

In de live-action avonturenfilm Dora and the Lost City of Gold kwam het bekende kinderfiguur tot leven. Dora (Isabela Moner) gaat op zoek naar haar ouders, die vermist raakten toen ze op zoek gingen naar de 'Verloren Stad van Goud'. Ze krijgt hulp van haar (slecht voorbereide) klasgenoten en haar trouwe aapje Boots (stem van Danny Trejo).

The Foreigner (2017)

De wraakfilm The Foreigner draait om zakenman Quan Ngoc Minh (Jackie Chan), die zijn tienerdochter verliest bij een terroristische aanslag. Hij wil de daders zelf opsporen en confronteren wanneer er maar geen vaart in de zaak komt. Ondertussen komt hij ook in conflict met de Noord-Ierse vicepremier Liam Hennessy (Pierce Brosnan), die volgens Quan niet genoeg doet om de verantwoordelijken van deze aanslag - van een nieuwe IRA-tak - ter verantwoording te roepen.

Deze week verdwijnt:

Alles voor elkaar (2017) - 6 juli

The Foreigner (2017) - 7 juli

Dora and the Lost City of Gold (2019) - 8 juli

Hole in the Wall (2016) - 9 juli

Your Excellency (2019) - 9 juli

Verder deze maand:

Real Detective (2016) - 11 - juli

Dawson's Creek (1998) - 14 juli

Scream (2015) - 16 juli

Hinterland (2013) - 30 juli

Benieuwd wat Netflix allemaal toevoegt in plaats van verwijdert? Deze films en series komen in juli naar Netflix.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder