Trailer A Babysitter's Guide To Monster Hunting op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Trailer A Babysitter's Guide To Monster Hunting op Netflix

Netflix onthult trailer A Babysitter's Guide To Monster Hunting

|
|

Laatste update:

Het gebeurt niet vaak dat we op één dag twee artikelen schrijven over films die gaan over de edele kunst van het monsterjagen, maar vandaag is het blijkbaar zover: na de veelbelovende teaser van Monster Hunter, is het nu de beurt aan A Babysitter's Guide To Monster Hunting!

Halloween

A Babysitter's Guide To Monster Hunting is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Joe Ballarini. Zoals de titel al weggeeft, gaat de film over een geheim genootschap van babysitters dat kinderen beschermt tegen monsters. Daar komt de middelbare scholier Kelly Ferguson ook achter wanneer ze uitgerekend met Halloween een babysitklus aanneemt!

Voor alle leeftijden

Om alvast in de stemming te komen, onthulde Netflix dit weekend de trailer voor A Babysitter's Guide To Monster Hunting. Het voorproefje belooft alvast familievriendelijke griezelfilm voor alle leeftijden. Perfect voor Halloween, dus!

Adam Sandler

Netflix pakt deze maand sowieso flink uit met Halloween-traktaties: naast A Babysitter's Guide To Monster Hunting, kunnen we ook uitkijken naar Hubie Halloween. Hierin beleeft niemand minder dan Adam Sandler een Halloween-avond die hij niet snel zal vergeten. Horrorfans die wel tegen een stootje kunnen zitten goed bij The Haunting of Bly Manor. Deze langverwachte opvolger van de horrorhit The Haunting of Hill House verschijnt komende week al op Netflix!

A Babysitter's Guide To Monster Hunting is vanaf 15 oktober te zien bij Netflix.

Lees verder