Into the Night Seizoen 2 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Into the Night Seizoen 2 op Netflix

Netflix toont eerste teaser Into the Night: Seizoen 2

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Zet de zonnebrandcrème maar vast klaar: het tweede seizoen van Into the Night vliegt binnenkort naar Netflix! (Let op: de teaser bevat spoilers over Seizoen 1!)

Dodelijke straling

Vorig jaar ging Into the Night van start op Netflix. In deze bloedstollende sciencefictionserie zorgt een mysterieus fenomeen ervoor dat mensen spontaan een nogal intense zonneallergie te ontwikkelen. Een vliegtuig vol passagiers probeert de dodelijke straling voor te zijn. Maar als de spanningen aan boord steeds hoger oplopen, is de zon niet het enige waar de overlevenden zich zorgen over moeten maken…

‘Grotere actiescènes’

Into the Night was een hit en het duurde dan ook niet lang voordat er een tweede seizoen werd aangekondigd. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen te zien zullen zijn, maar we hebben al de eerste beelden! Deze worden (niet geheel spoilervrij) ingeleid door Jason George, de bedenker van de Netflix-serie. En daarbij doet hij een fraaie belofte aan de fans: “Seizoen 2 biedt grotere actiescènes, meer locaties en meer talen.”

De slechtste film op Netflix ooit is…meer

Stephen King

Genoeg om naar uit te kijken, dus! Ook wij zijn trouwens fan van deze ijzingwekkende Netflix-serie. In onze uitgebreide recensie van Into the Night schreven we al dat dit verhaal niet had misstaan in het oeuvre van Stephen King. Laten we hopen dat dit vervolg de hoge kwaliteit weet vast te houden!

Lees verder