Leon Kennedy en Claire Redfield in Resident Evil Infinite Darkness op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leon Kennedy en Claire Redfield in Resident Evil Infinite Darkness op Netflix

Resident Evil: Infinite Darkness heeft een nieuwe Netflix-trailer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Komende zomer gaat Resident Evil: Infinite Darkness van start bij Netflix. Om dat te vieren, onthult de streamingdienst nu de allernieuwste trailer.

Witte Huis

In Resident Evil: Infinite Darkness bundelen Leon Kennedy en Claire Redfield opnieuw de krachten. De aanleiding voor deze reünie is een mysterieus incident in het Witte Huis dat het tweetal onderzoekt. En natuurlijk duurt het niet lang voordat het Oval Office wordt overspoeld met zombies. Aan Leon en Claire de taak om opnieuw het vege te lijf te redden.

Hollywood-blockbuster

In een interview met Deadline licht regisseur Eiichiro Hasumi alvast een tipje van de sluier op over Resident Evil: Infinite Darkness. “Ik was me er tijdens de productie heel bewust van dat de serie zou verschijnen op Netflix”, aldus de Japanner. “Ik wilde daarom een serie maken die niet onderdeed voor de Hollywood-blockbusters, zodat fans van over de hele wereld van Infinite Darkness kunnen genieten.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Releasedatum Resident Evil: Infinite Darkness

Ook niet onbelangrijk: de nieuwste trailer van Resident Evil: Infinite Darkness onthult wanneer deze serie uitkomt. Hoewel een exacte releasedatum ontbreekt, gaat de horrorserie volgens de aankondiging in juli van dit jaar van start. Daarnaast kunnen de fans ook al uitkijken naar de langverwachte bioscoopfilm rondom de wandelende lijken in Raccoon City.

Lees verder