Patrick Wilson en Vera Farmaga in The Conjuring

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Patrick Wilson en Vera Farmaga in The Conjuring

Netflix tipt de beste horrorfilms die je vanavond nog kunt kijken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nu de overheid steeds strengere maatregelen neemt om het coronavirus in te dammen, zullen we de komende weken steeds vaker thuis zitten. Gelukkig hebben we altijd nog de streamingdiensten om onze al dan niet zelfgekozen thuisisolatie een stukje aangenamer te maken. Vanmorgen kondigde Disney+ al aan dat we de komende week al kunnen uitkijken naar de versnelde release van Frozen 2. En ook Netflix blijft niet achter. Zij tippen de tien beste horrorfilms die momenteel beschikbaar zijn bij de streaming-gigant!

Horrorhits

In een flitsende video komen de grootste horrorhits van Netflix voorbij. Onder meer The Conjuring, Hereditary en Gerald’s Game passeren de revue. Dat Netflix daarbij gekozen heeft voor een niet al te griezelige voice-over zullen we deze keer door de vingers zien. Ze tippen namelijk ook de uitstekende horrorthriller The Invitation, met niemand minder dan onze eigen Michiel Huisman in de hoofdrol.

Child’s Play

Toch is de lijst verre van compleet. Zo wordt er met geen woord gesproken over A Quiet Place, wat ons betreft de beste horrorfilm van 2018. Ook de verrassend vermakelijke remake van Child’s Play komt in niet in het overzicht voor. En waar is Dawn of the Dead, een van de beste horror-remakes aller tijden? Het lijkt er dus op dat Netflix de eigen producties voorrang geeft. (Zo goed was Apostle nou ook weer niet...)

Bekijk dus voor de zekerheid ook nog even onze lijst van de beste horrorfilms op Netflix!

Lees verder