Katherine Langford in Cursed op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katherine Langford in Cursed op Netflix

Netflix stopt al na één seizoen met Cursed

|
|

Laatste update:

Vorig jaar zomer ging Cursed in première bij Netflix. Maar volgens Deadline heeft de streamingdienst al na één seizoen stilletjes de stekker getrokken uit deze fantasyserie. Volgens de doorgaans goed ingelichte entertainmentsite heeft de cast onlangs te horen gekregen dat zij op zoeken moeten naar ander werk.

Katherine Langford

Cursed is gebaseerd op de gelijknamige strip van Frank Miller en Thomas Wheeler. Hierin wordt een frisse draai gegeven aan de aloude legende van Koning Arthur. Het verhaal wordt namelijk vanuit het perspectief van Nimue (gespeeld door Katherine Langford uit 13 Reasons Why), een jonge heldin die mysterieuze krachten bezit. Samen met de huurling Arthur gaat zij op een gevaarlijke missie om een bijzonder zwaard af te leveren bij de magiër Merlijn.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Ook goed nieuws

Voor de trouwe kijkers is het flink balen dat Cursed geen tweede seizoen zal krijgen. In onze recensie noemden we deze Netflix-reeks nog ‘een amusante avonturenserie’. Gelukkig is er ook goed nieuws voor fans van het fantasygenre: de streamingdienst onthulde dit weekend de trailer én de releasedatum van The Witcher: Seizoen 2.

Win het weekend van je dromen!

Lees verder