The last kingdom Seizoen 3 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The last kingdom Seizoen 3 op Netflix

Dit is wanneer je The Last Kingdom seizoen 4 op Netflix kunt kijken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Hoera! We moesten er lang op wachten, maar het vierde seizoen van The Last Kingdom komt er eindelijk aan. Sterker nog: je kunt het zeer binnenkort al zien! The Last Kingdom seizoen 4 staat namelijk op 26 april op Netflix.

The Last Kingdom seizoen 4 releasedatum bekend

Eerder vandaag werd op Twitter bekend gemaakt dat we binnenkort weer kunnen genieten van nieuwe afleveringen van The Last Kingdom! Helaas bleef een trailer voor het vierde seizoen nog uit... Zodoende vertellen we jullie voor nu graag wat meer over de serie. De Netflix-serie is een adaptatie van The Saxon Stories van Bernard Cornwell. Het vierde seizoen bestaat uit tien afleveringen, die gebaseerd zijn op de zevende en de achtste roman uit die boekenreeks. In The Last Kingdom worden geschiedenis en fictie samengebracht om het verhaal van Alfred de Grote te vertellen. Deze meneer probeerde van allerlei losse koninkrijken één Engeland te maken.

The Last Kingdom: de verborgen Netflix-parel 

Bij de eerste twee seizoenen van The Last Kingdom was de BBC nog nauw betrokken, maar vanaf het derde seizoen is de serie uitsluitend via Netflix te volgen. Ben je nog niet bekend met deze verborgen parel? Misschien kunnen we je overtuigen The Last Kingdom een kans te geven. We geven je in dit toplijstje 9 redenen om de Netflix-serie te kijken!

Is The Last Kingdom niet helemaal je kopje thee? We knalden eerder vanavond het Nieuw op Netflix-overzicht voor april online. Daar zitten vast wel wat kijktips tussen!

Lees verder