Heartbreak High Cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heartbreak High Cast
Hollywood

EINDELIJK: Netflix-reboot Heartbreak High komt dichterbij

|
|

Laatste update:

In 2020 kregen we te horen dat de 90’s-hit Heartbreak High een reboot krijgt, en tja… voordat ons hart echt gebroken werd moesten we nog twee jaar wachten. Maar the wait is over: Netflix heeft bekend gemaakt wanneer de reboot (ongeveer) uitkomt.

Het was nog even een mysterie, maar de serie komt dit jaar exclusief op Netflix. Wanneer houdt de streamingdienst toch nog eventjes geheim.

Pak van m’n Heart

Netflix geeft een nieuw jasje aan de Australische hitserie Heartbreak High. In de reboot gaat schoolgirl Amerie naar Hartley High, waar een grote onthulling over de jongedame wordt gedaan. Door die onthulling – we onthullen de onthulling nog niet – wordt ze door bijna iedereen buitengesloten en ontstaat er ook een (publieke) breuk met haar bestie. Oftewel, de nachtmerrie van elke middelbare scholier is haar typische woensdag. Om haar reputatie weer te herstellen, probeert ze nieuwe vrienden te maken en weer bij de mensheid te horen. Meid, dat wordt nog wat.

Heartbreak Down Under

Als je even kwijt bent waar de originele Heartbreak High over ging: dat is ook niet zo gek, de serie uit 1994 heeft zeven seizoenen! De studenten maken in Sydney geen saaie dag mee. Zo gaan ze de ene dag knokken alsof hun leven er vanaf hangt en de andere dag proeven ze elkaars lippen alsof ze Gordon Ramsey zijn. Een ding is zeker: er is dikke drama. En dat kunnen we ook verwachten in de reboot, waar onder anderen Ayesha Madon, James Majoos en Chloe Hayden in spelen. De serie wordt trouwens ook door Nederlandse producent NewBe geproduceerd!

De Heartbreak High-reboot verschijnt dit jaar op Netflix.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder