Netflix reageert op petities Sense8-fans

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix reageert op petities Sense8-fans

Netflix reageert op petities Sense8-fans

|
|

Laatste update:

Toen Netflix bekendmaakte dat Sense8 na twee seizoenen zou stoppen, zamelden de fans massaal handtekeningen in om de serie van de ondergang te redden. De petities hebben de streaming-gigant bereikt, maar die blijft bij zijn besluit.

In actie

Vorige week bracht Netflix het nieuws naar buiten dat er geen derde seizoen zou komen van Sense8. Daaruit kun je opmaken dat de serie de verwachtingen van de streamingdienst niet wist waar te maken. Maar hoewel het aantal kijkers misschien wat achterbleef, kwamen ze wel massaal in actie om hun favoriete serie te redden van de ondergang. Via Instagram liet Netflix de Sense8-fans echter weten dat hun acties en petities geen invloed hebben op de beslissing om de serie van de buis te halen.

Superhelden

In de reactie is te lezen dat Netflix alle berichten en petities gezien heeft. Naar eigen zeggen moesten ze erg lang nadenken of er niet stiekem toch een manier was om de serie door te laten gaan. Maar helaas luidt de conclusie nog steeds dat Sense8 niet meer te redden is. En daarmee komt de alternatieve superheldenserie van Lana en Lily Wachowski (The Matrix) na twee seizoenen definitief aan haar einde.

De twee complete seizoenen van Sense8 zijn nu te zien op Netflix. 

Lees verder