Netflix presenteert: de reünie van je dromen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix presenteert: de reünie van je dromen

Netflix presenteert: de reünie van je dromen

|
|

Laatste update:

Netflix heeft een sterrencast en -regisseur bij elkaar gekregen om een comedyserie te maken over studievrienden die net op tijd weer samenkomen om hun midlifecrises te delen.

Friends From College

Misschien heb je er zelf wel ervaring mee: een reünie met studievrienden voelt vertrouwd én vreemd tegelijk aan. Natuurlijk is het leuk om elkaar weer eens te zien, maar hoe langer het geleden is, hoe meer je toch ook heel andere levens bent gaan leiden. Gooi daar nog een lekkere midlifecrisis of twee bij in de mix, en je hebt de perfecte ingrediënten voor een nieuwe comedyserie op Netflix.

Met die pitch wist Netflix in elk geval regisseur Nick Stoller (Bad Neighbours, Forgetting Sarah Marshall) te strikken. En zoals aangekondigd is er aan bekende acteurs ook geen gebrek: wat dacht je van Keegan-Michael Key (Key & Peele, Keanu), Cobie Smulders (How I Met Your Mother), Annie Parisse (Vinyl), Greg Germann (Ally McBeal), Seth Rogen (Pineapple Express) en Fred Savage (The Wonder Years)?

Officiële trailer

In de teaser zagen we vorige maand al beelden van een uit de hand gelopen feest, en ook in de officiële trailer van vandaag is er weer genoeg te beleven. Ruzies, borrels, meer ruzies, affaires, en genoeg scheldwoorden om de censuurbrigade in de VS een lelijk geval van RSI te bezorgen.

Friends From College is vanaf 14 juli op Netflix te zien. Het eerste seizoen telt acht afleveringen van ieder een half uur. Zeker de moeite waard om een kans te geven, vind je niet?

Lees verder