Red Notice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Red Notice

'Netflix praat over sequel Red Notice'

|
|

Laatste update:

De actiecomedy Red Notice is momenteel één van de grootste hits op Netflix. Niet gek, want waar zie je Dwayne Johnson, Gal Gadot én Ryan Reynolds nou op één scherm? In Red Notice dus: de film is zó succesvol dat er al wordt gepraat over een sequel.

Filmsite Collider sprak met regisseur Rawson Marshall Thurber, en vroeg hem of er al concrete plannen voor een sequel op Red Notice zijn. Hoewel Thurber zelf er nog niet echt mee bezig is, bevestigt hij wel dat er interesse is in een opvolger. “Ik werk momenteel niet aan een script, maar ik heb natuurlijk wel nagedacht over hoe een sequel er uit kan zien. Ik wil niet uit de school klappen, maar ik heb er wel gesprekken over gehad met Netflix.”

In Red Notice jaagt FBI-agent Dwayne Johnson op de internationale juwelendief Gal Gadot. Hij krijgt hulp van de (iets minder succesvolle) meesterdief Ryan Reynolds om de vermiste ‘eieren van Cleopatra’ terug te vinden (die overigens niet echt bestaan).

Red Notice is een megahit voor Netflix

De film werd binnen een paar dagen de succesvolste Netflix-film ooit, mede door de hoge ‘star power’ van de actiecomedy. In onze recensie noemden we Red Notice niet héél bijzonder, maar zeker vermakelijk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Als Red Notice 2 er komt, en daar lijkt het wel op, dan zal het nog wel even duren. Dwayne Johnson is altijd bezig met van alles en nog wat en Ryan Reynolds heeft nét een sabbatical aangekondigd zodat hij zijn kinderen nog eens ziet. Thurber begint over een tijdje aan zijn volgende Netflix-project: een film die is gebaseerd op de videogame The Division.

Lees verder