Henry Cavill in The Witcher op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henry Cavill in The Witcher op Netflix

Nieuw! Met Netflix Party kun je samen series kijken op afstand

|
|

Laatste update:

De goden hebben onze gebeden aangehoord! Nu iedereen door alle coronamaatregelen veel thuis zit, komt deze nieuwe functie als geroepen: Netflix Party. Hiermee kijk je samen met je vrienden naar dezelfde film of serie terwijl je NIET in dezelfde ruimte bent. Superhandig!

Dé oplossing!

De streamingdiensten draaien overuren door alle thuisisolaties, maar de meeste mensen moeten in hun eentje naar films en series kijken. Daar is nu de oplossing voor! Met Netflix Party kijk je gesynchroniseerd naar precies hetzelfde en kun je met elkaar over die ene knappe acteur praten in de groepschat.

Even aanzetten via Google Chrome

Netflix Party is geen nieuwe functie van Netflix zelf, maar een aantal knappe koppen ontwikkelden de functie voor mensen in thuisisolatie. Om het in te schakelen moet je wel even Google Chrome gebruiken. Het enige dat je dan moet doen is op deze link klikken en de rest spreekt voor zich. Daarna kun je per film of serie een speciale link opvragen die je vervolgens kunt delen met je vrienden. Voor het gemak wordt het in dit filmpje nog een keer stap voor stap uitgelegd.

Lees verder