The Notorious B.I.G. muurschildering

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Notorious B.I.G. muurschildering

Netflix onthult trailer hiphopdocu Biggie: I Got a Story To Tell

|
|

Laatste update:

Bijna een kwart eeuw na zijn dood is The Notorious B.I.G. nog altijd een van de meest geliefde rappers aller tijden. Hoog tijd dus dat dit hiphopicoon zijn eigen documentaire krijgt!

Stormachtige carrière

Binnenkort verschijnt Biggie: I Got a Story To Tell op Netflix. Zoals de titel al weggeeft, belicht deze muziekdocumentaire de stormachtige carrière van The Notorious B.I.G (Christopher Wallace voor intimi). Met behulp van de roemruchte producer Puff Daddy groeide hij al snel uit tot een van de populairste rappers van de jaren 90. Maar een ontmoeting met een mysterieuze moordenaar werd Biggie in het voorjaar van 1997 fataal…

Zeldzaam beeldmateriaal

Gelukkig legt Biggie: I Got a Story To Tell niet de nadruk op de tragische dood van deze legendarische rapper. Daar zijn tenslotte al genoeg documentaires en films over gemaakt (waaronder zelfs een obscure thriller met Johnny Depp). Volgens Netflix zal deze docu dan ook een nieuw perspectief bieden op het leven van Biggie Smalls. Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van zeldzaam beeldmateriaal dat is geschoten door een van zijn beste vrienden in de vroege jaren 90.

Biggie: I Got a Story To Tell is vanaf 1 maart te zien op Netflix.

We hebben een podcast met kijktips!

Lees verder