Netflix onthult trailer, foto's en releasedatum Lost in Space-reboot

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix onthult trailer, foto's en releasedatum Lost in Space-reboot

Netflix onthult trailer, foto's en releasedatum Lost in Space-reboot

|
|

Laatste update:

De term reboot doet ons soms de nekharen overeind staan. Dat neemt niet weg dat er af en toe eentje doorheen glipt die het kijken waard is. Lost in Space krijgt bij deze het voordeel van de twijfel.

30 jaar later...

Het verhaal speelt zich 30 jaar in de toekomst af en de mensheid heeft inmiddels haar pijlen gericht op andere planeten. Buitenaarde kolonisatie is werkelijkheid geworden en de familie Robinson mag zich als een van de eersten wagen aan een luizenleventje op een betere wereld. Klinkt allemaal rete-gezellig en dus stapt het olijke gezin zonder pardon hun ruimteschip in.

Ruimtereizen... gaat fout

Het enthousiasme is echter van korte duur. De reizigers nemen (simpel gezegd) een verkeerde afslag en voordat ze er erg in hebben, zitten ze kniediep in de buitenaardse ellende. Samen met de charismatische Dr. Smith en de bad-ass ruimtewerker Don West moeten ze zien te overleven op nieuwe werelden in verre sterrenstelsels.

Talent

Dat er meer dan genoeg talent verbonden zit aan de serie, maakt Lost in Space des te interessanter. Hoofdrollen zijn voor House of Cards-alumnus Molly Parker en Toby 'Captain Flint' Stephens, die je waarschijnlijk kent van Black Sails. Prison Break-producer Zack Estrin staat aan het roer. 

Origineel

De originele serie was van 1965 tot 1968 te zien op de Amerikaanse zender CBS. In 1998 werd er ook een film gemaakt met William Hurt, Gary Oldman en Matt 'Joey' LeBLanc (!) in de hoofdrol. 

Lost in Space verschijnt 13 april op Netflix. 

Lees verder