Barbarians Seizoen 1 op Netflix

Veronica Superguide logo
Barbarians Seizoen 1 op Netflix

Netflix-trailer Barbaren belooft waardige Vikings-opvolger

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het einde van Vikings is in zicht… Gelukkig lijkt deze spektakelserie nu al een waardige opvolger te hebben gevonden in Barbaren!

Rare jongens…

Barbaren draait om de Slag bij het Teutoburgerwoud tussen het Romeinse legioen en een alliantie van een handjevol Germaanse stammen. De Romeinen dachten snel korte metten te maken met de rebelse Germanen, maar de veldslag zou uiteindelijk een bloederige oorlog inluiden die maar liefst zeven jaar duurde. Genoeg inspiratie dus voor een Netflix-serie van epische proporties!

Zwaarden en sandalen

Vandaag onthulde Netflix de trailer van Barbaren. En de eerste trailer belooft alvast een zinderende combinatie van zwaarden, splatter en sandalen. Kortom, het lijkt er op dat Netflix na Vikings opnieuw een historische hit in handen heeft! Dat is misschien maar goed ook, want vorig jaar werd bekend dat het zesde seizoen van Vikings ook meteen het laatste zou zijn…

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

Barbaarse tijden

Gelukkig hebben de fans van Vikings dus weer iets om naar uit te kijken. En dan hebben we het niet alleen over de première van Barbaren, maar over de finale van Vikings. De laatste afleveringen van dit historische actiedrama zullen naar verluidt eind dit jaar te zien bij Netflix. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vervolg Vikings: Valhalla. Kortom, er breken barbaarse tijden aan!

Het eerste seizoen van Barbaren is vanaf 23 oktober te zien bij Netflix.

Lees verder