Netflix komt met releasedatum vervolg op thriller Bird Box

Grote fan van de Netflix-film Bird Box? Dan wacht je waarschijnlijk al ruim vijf jaar op een nieuw deel. Gelukkig is er nu heel goed nieuws. De releasedatum van het vervolg op de bloedstollende thriller is bekend gemaakt.

Bird Box vervolgfilm releasedatum
© BrunoPress

"Wie een monster ziet, krijgt de onbedwingbare behoefte om zelfmoord te plegen." Netflix had eind 2018 een ware hit te pakken met de spannende film Bird Box. De film uit had niemand minder dan de actrice Sandra Bullock in de hoofdrol. Haar personage Malorie moet in een post-apocalyptische wereld een gevaarlijke tocht maken door de bossen. Mét kinderen. Sandra - oftewel Malorie - moet langs een rivier: de enige plek waar zij en de kinderen beschermd zijn. 

Bird Box Barcelona

Slecht nieuws helaas als je dol was op de rol van Sandra Bullock in deze thriller: in het vervolg van Bird Box gaat ze niet meespelen. Bird Box Barcelona, zoals de titel is van de nieuwe film, speelt zich af in de Spaanse stad Barcelona. Nadat een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft doen krimpen als gevolg van de mysterieuze zelfmoord-veroorzakende monsters, moet hoofdrolspeler Sebastian het zien te rooien in de Spaanse stad. Maar hij is niet de enige die nog leeft, dus dat zorgt voor bijzondere bondjes met de andere overlevenden.

Bird Box Barcelona is vanaf 14 juli te zien via Netflix.