Netflix onthult releasedatum finale Sense8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix onthult releasedatum finale Sense8

Netflix onthult releasedatum finale Sense8

|
|

Laatste update:

Bitterzoet nieuws voor de fans van Sense8: gisteren maakte Netflix bekend wanneer de slotaflevering van hun geliefde sciencefictionserie wordt uitgezonden.

Handtekeningen

De fans weten al het tijdje dat het er aan zit te komen, maar nu komt het wel heel erg dichtbij: de allerlaatste aflevering van de Netflix-reeks Sense8. Handtekeningenacties om de serie door te laten gaan, hadden helaas niet het gewenste effect. Netflix bleef bij zijn besluit om vroegtijdig de stekker eruit te trekken. Toch was het niet helemaal voor niets: de streaming-gigant werd erop gewezen dat Sense8 trouwe fans had van over de hele wereld. Om hen tegemoet te komen, werd er alsnog een passende finale voor de sciencefictionserie geproduceerd. Gisteren maakte Netflix bekend wanneer die te zien zal zijn!

Pleister

Via Twitter werd de releasedatum van de laatste aflevering onthuld: 8 juni. Als pleister op de wond zal de finale twee uur duren. Hopelijk is dat genoeg om de serie een einde te geven waar de fans mee kunnen leven. Er is nog weinig bekend over de finale, maar het ligt voor de hand dat het tot een ultieme confrontatie komt tussen de Sense8’s en de schimmige organisatie die jacht op hen maakt!

Lees verder