Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel trailer Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel trailer Netflix

Netflix deelt ijzingwekkende trailer Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

|
|

Laatste update:

Netflix brengt in een moordend tempo de ene na de andere true crime-docuserie uit. En toch maakt de creepy trailer voor Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel ons weer nieuwsgierig…

Laatste momenten

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel belicht het vervloekte logement uit de titel. En dan met name de mysterieuze verdwijningszaak die daar in 2013 plaatsvond. Studente Elisa Lam verbleef in het hotel kort voordat zij van de aardbodem verdween. En de laatste bewakingsbeelden die van haar werden gemaakt in de lift zijn op zijn zachtst gezegd verontrustend. Waar was zij bang voor? En met wie of wat communiceerde zij in de laatste momenten voor haar verdwijning?

Skid Row

De bizarre verdwijning van de studente leidde tot talloze theorieën op internet. En hoewel dit waarschijnlijk de beruchtste zaak is uit de geschiedenis van het hotel, is het beslist niet de enige… Het vervallen logement in Los Angeles, gelegen aan het beruchte Skid Row, blijkt namelijk het toneel te zijn geweest van vele gruwelijke zaken.

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Bovennatuurlijk

Het hotel werkte als een magneet op seriemoordenaars (waaronder Richard Ramirez, alias de Night Stalker) en veel gasten konden hun verblijf in het Cecil dan ook niet navertellen. Crime Scene duikt diep in de geschiedenis van het hotel en suggereert zelfs dat de verdwijning van Lam misschien een bovennatuurlijke oorzaak had. Hoe het ook zij, amateurspeurders hebben volgende maand weer een nieuwe Netflix-serie om hun tanden in te zetten!

Crime Scene: The Vanishing At The Cecil Hotel is vanaf 10 februari te zien op Netflix.

Lees verder