Netflix onthult hartverscheurende trailer finale Sense8

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix onthult hartverscheurende trailer finale Sense8

Netflix onthult hartverscheurende trailer finale Sense8

|
|

Laatste update:

De finale van Sense8 komt steeds dichterbij. Vandaag verscheen de allereerste trailer voor de slotaflevering van de populaire Netflix-serie!

Spraakmakend

Sense8

is een van de meest spraakmakende series uit de Netflix-geschiedenis. Helaas voor de fans trok Sense8 meer aandacht na het onverwachte stopzetten van de reeks dan toen de serie nog liep. De keuze van Netflix om na twee seizoenen de stekker uit de reeks te trekken riep namelijk woedende reacties op bij de trouwe kijkers van de serie. Sense8 was niet meer te redden, maar Netflix kwam de fans nog wel tegemoet door een extra lange special te produceren. De trailer voor die finale verscheen vandaag online!

Intiem

De twee uur durende slotaflevering heeft als titel meegekregen ‘Amor Vincit Omnia’, wat zoveel betekent als ‘liefde overwint alles’. Ook in de trailer voor de finale van Sense8 wisselen ontroerende en intieme momenten elkaar in snel tempo af. Maar natuurlijk is er ook ruimte voor actie en spektakel. En hoe! “This is war!”, waarschuwt Sun Bak (Doona Bae). Het is jammer dat dit bijna zeker het laatste is dat we zullen zien van de ‘sensates’, maar het lijkt erop dat de makers er alles aan hebben gedaan om de fans een finale te bezorgen die de serie eer aan doet!

De finale van Sense8 is vanaf 8 juni te zien op Netflix.

Lees verder