Netflix onthult gloednieuwe exclusieve filmtitels

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix onthult gloednieuwe exclusieve filmtitels

Netflix onthult gloednieuwe exclusieve filmtitels

|
|

Laatste update:

Netflix heeft vandaag een flink aantal nieuwe films onthuld die volgend jaar exclusief via de streaming-dienst te zien zijn. Dit is wat we tot nu toe weten!

Okja

In Okja moet een jong meisje zien te voorkomen dat haar beste vriend, een gigantisch beest genaamd Okja, wordt ontvoerd door een kwaadaardige multinational. Deze actiefilm is geregisseerd door Bong Joon-ho (Snowpiercer). De cast bestaat uit Tilda Swinton (Hail, Caesar!), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler) en Steven Yeun (The Walking Dead). Het is nog niet bekend wanneer Okja te zien is op Netflix.

Our Souls At Night

Na bijna veertig jaar spelen rasacteurs Robert Redford (Pete’s Dragon) en Jane Fonda (Barbarella) eindelijk weer samen in één film! In Our Souls at Night klopt Addie Moore onverwacht aan bij haar buurman Louis Waters. Ondanks dat de buren zelden contact hebben gehad, blijken ze veel gemeen te hebben. Naast Redford en Fonda spelen ook Bruce Dern (The Hateful Eight), Judy Greer (Jurassic World) en Matthias Schoenaerts (Rundskop) een rol in dit ontroerende drama. De releasedatum is nog niet bekend.
Netflix onthult gloednieuwe exclusieve filmtitels

David Brent: Life on the Road

Ricky Gervais heeft de afgelopen jaren in talloze films en series gespeeld, maar wij zien hem nog altijd het liefst in de rol van de onuitstaanbare chef David Brent uit The Office. In David Brent: Life on the Road kruipt Gervais nog één keer in de huid van het populaire comedy-personage. Jaren lijkt blijkt er weinig te zijn gekomen van zijn wens om rockster te worden. Een tournee en een samenwerking met een rapper moeten zijn droom weer nieuw leven inblazen.

Releasedatum: 10 februari 2017

Mute

Regisseur Duncan Jones maakte indruk met zijn sciencefictionfilms Moon en Source Code. Na het gemengd ontvangen World of Warcraft keert Jones terug naar zijn SF-roots. In Mute moet een getraumatiseerde barman die niet kan praten zich in de onderwereld van Berlijn op zoek naar zijn verdwenen vriendin. Twee Amerikaanse chirurgen lijken meer te weten van de verdwijning. De cast bestaat uit Alexander Skarsgård (True Blood), Paul Rudd (Ant-Man), Justin Theroux (The Girl on the Train). Mute heeft op het moment van schrijven nog geen releasedatum.

The Discovery

Een teruggetrokken wetenschapper, Dokter Thomas Harber (wederom Robert Redford), heeft onomstotelijk bewezen dat het hiernamaals bestaat. Binnen twee jaar na Thomas’ ontdekking hebben vier miljoen mensen zichzelf van het leven beroofd in een poging ‘daar’ te komen. Zijn zoon Will (Jason Segel) keert terug naar het eiland waar hij is opgegroeid om Harber ervan te overtuigen dat hij moet stoppen met zijn omstreden onderzoek. Het is nog niet bekend wanneer deze film te zien is op Netflix.

Andere titels

Dit zijn trouwens niet de enige Netflix Original-films die we volgend jaar kunnen verwachten. Andere titels die in de planning staan voor volgend jaar zijn Bright met Will Smith, Sandy Wexler met Adam Sandler, War Machine met Brad Pitt en First They Killed My Father, geregisseerd door Angelina Jolie.

Lees verder