Jim Hopper (David Harbour) en Eleven (Millie Bobby Brown) in Stranger Things

Veronica Superguide logo
Jim Hopper (David Harbour) en Eleven (Millie Bobby Brown) in Stranger Things

Netflix onthult hartverscheurend Stranger Things-geheim van Hopper

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We krijgen echt geen genoeg van Stranger Things, maar wie wel? Het recordbrekende, fantastische seizoen 3 blijft maar verrassen en nu kunnen wij daar een vrij emotionele easter egg over agent Hopper (David Harbour) aan toevoegen. Met dank aan Netflix!

Let op: spoilers voor Stranger Things volgen!Het gaat om Jim Hoppers dochtertje Sara. Zij overleed aan de gevolgen van kanker, zo kwamen we in seizoen 1 te weten. Het blauwe haarbandje dat Sara droeg zorgt nu voor een tranentrekker van jewelste. Kijk onderstaande afbeelding maar eens en dan weet je meteen wat we bedoelen! 

Hopper en Eleven in Stranger Things seizoen 3

Wij huilen niet, jij huilt! De makers van Stranger Things benoemden deze easter egg eigenlijk nooit in de serie (zoals het hoort) en dat maakt het effect ook zo groot en emotioneel. Doordat Hopper het bandje aan zijn geadopteerde dochter Eleven (Millie Bobby Brown) gaf, 'erkende' hij haar als 'echte' dochter. Aww! 

Stranger Things seizoen 4

Wij zitten na die fantastische afleveringen uit seizoen 3 nog met erg veel vragen voor seizoen 4. De belangrijkste is uiteraard of Hopper nog leeft of niet. Hier gaan we hoe dan ook achter komen in het vierde seizoen, dat gek genoeg nog steeds niet officieel is aangekondigd op Netflix?! Maar goed: de opnames gaan naar verluidt nog dit jaar van start dus hopelijk komt Stranger Things seizoen 4 in 2020 online!Voor de échte fans: Eleven droeg 't bandje al in de allerlaatste aflevering van seizoen 2!

Netflix onthult hartverscheurend Stranger Things-geheim van Hopper

Lees verder