Army of the Dead

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Army of the Dead

Netflix onthult eerste beelden van Zack Snyders Army of the Dead

|
|

Laatste update:

Horrorfans verheugen zich enorm op Army of the Dead. Vandaag krijgen ze alvast een voorproefje van deze zombiefilm want Netflix knalde zojuist de trailer online!

Tijdens een zombie-uitbraak in Las Vegas zorgt het leger voor een quarantainezone in een casino. Een stel huurlingen zet alles op alles om het gokparadijs binnen te komen en de grootste overval ooit te plegen. Een kruising tussen Ocean’s Eleven en Night of the Living Dead dus!

Releasedatum

Regisseur Zack Snyder onthulde aan het begin van de week de releasedatum. De zombie-heistfilm gaat 21 mei in première bij Netflix. Zack Snyder zorgde eerder al voor Watchmen en een van de beste zombiefilms aller tijden: Dawn of the Dead. Ook de trailer voor Zacks andere grote project, ‘The Snyder Cut’ van Justice League, kwam vorige week online. 

Bankplakkers: dé podcast over films en series!meer

Sterrencast

De vraag is of Army of the Dead ook zo’n groot success wordt. Met de sterrencast zit het in ieder geval wel goed. Naast de ondode gokverslaafden schitteren onder meer Hiroyuki Sanada (Avengers: Endgame), Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) en Ella Purnell (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) in de zombiefilm.

Army of the Dead zie je vanaf 21 mei op Netflix.

Lees verder