Netflix' officiële trailer van 80s-revival GLOW

Veronica Superguide logo
Netflix' officiële trailer van 80s-revival GLOW

Netflix' officiële trailer van 80s-revival GLOW

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Als de bedenkster van Orange Is the New Black een serie uit de jaren 80 nieuw leven inblaast, is dit het resultaat. Check de nieuwe beelden van GLOW!

GLOW

GLOW draait vooral om de avonturen van Ruth Wilder (Alison Brie, Community), een werkloze actrice die maar net haar hoofd boven water kan houden. Ze ziet een laatste kans om door te breken in de glitter- en lycrawereld van het damesworstelen. Ze wordt lid van een worstelteam met een het roer Sam Sylvia (komiek Marc Maron), een geruïneerde regisseur van B-films die zich nu genoodzaakt ziet om deze vrouwengroep te begeleiden.

23 juni

Het bekendste crewlid achter GLOW is Jenji Kohan, de bedenkster van hitserie Orange Is the New Black, ook al met voornamelijk vrouwen in de hoofdrollen (een welkome afwisseling). Naast andere producenten van OITNB zijn ook makers van Homeland, Nurse Jackie en Weeds bij GLOW betrokken.

Seizoen 1 (tien afleveringen) van GLOW is vanaf 23 juni te zien op Netflix. Het vijfde seizoen van Orange Is the New Black gaat vlak ervoor, op 9 juni in première.

Lees verder