Heartbreak High 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heartbreak High 2022

Netflix maakt releasedatum Heartbreak High bekend

|
|

Laatste update:

Een iconische jaren 90 serie krijgt weer een tweede leven want de eerste trailer van Heartbreak High is hier! De Australische tienerdramaserie was een begrip in Nederland en Netflix brengt hem terug vanaf 14 september.

Buitengesloten

Amerie (Ayesha Madon) wordt vanwege een schokkende onthulling buitengesloten door haar vriendengroep op Hartley High. Vooral haar breuk met bestie Harper (Asher Yasbincek) is superpijnlijk. Maar Amerie laat het er niet bij zitten en schakelt de hulp in van buitenbeentjes Quinni (Chloe Hayden) en Darren (James Majoos). Kunnen zij haar beschadigde reputatie weer lijmen?

Liefde, seks en liefdesverdriet

Netflix belooft dat Heartbreak High vol liefde, seks en liefdesverdriet zit. Daar zitten sowieso twee van onze favoriete dingen tussen! De serie is weer een Australische productie maar wordt ook mede geproduceerd door het Nederlandse NewBe (bekend van MisFit).

Grote hit in de jaren 90

De serie was in de jaren 90 dan ook een begrip in ons landje en vanaf 14 september kan je de nieuwe avonturen op Heartbreak High bingen via Netflix. Bekijk ook ons overzicht van alle grote Netflix-releases in augustus.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder