Netflix maakt Misfit-serie met Georgina Verbaan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix maakt Misfit-serie met Georgina Verbaan

Netflix maakt Misfit-serie met Georgina Verbaan

|
|

Laatste update:

Netflix is nog niet klaar met Julia Martens en de andere misfits op het Hoogland College. De streamingdienst maakt een serie van de filmreeks Misfit en Georgina Verbaan krijgt een van de hoofdrollen.

Ondanks de titel van de laatste film, Misfit 3: De Finale, loopt de reeks nog niet op zijn einde. De trilogie volgde scholieren Julia Martens (Meisje Djamila) en haar vriendje Nick (Niek Roozen) die de top van de muziekwereld willen bereiken. Volgens ons had het best bij de reeks kunnen blijven, want het is een cringy puberfilm die alleen leuk is voor de doelgroep.

Droommusical

Misfit: De Serie wordt weer net zo muzikaal als de films, een van de weinige leuke dingen aan de reeks. De vrienden willen hun droommusical opvoeren, maar het nieuwe schoolhoofd Agnes (Georgina Verbaan) wil dat de school gedisciplineerd blijft en dat iedereen hoge cijfers haalt. Dat zien de misfits natuurlijk niet zitten, dus de ‘rebelse’ pubers saboteren het schoolsysteem.

Nieuwe castleden

Naast Hillywood-ster Georgina zien we nog meer nieuwe gezichten. Misfit lijkt de ex-cast van jeugdseries Brugklas en SpangaS leeggeplukt te hebben, die daarna overigens allemaal overstapten naar GTST. We zien onder meer Britt Scholte, Vincent Visser en Simone Giel schitteren in Misfit: De Serie. Waarschijnlijk wordt de serie weer net zo puberaal als de films, dus we houden ons hart vast…

Misfit: De Serie is vanaf het najaar te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder