Netflix introduceert nieuwe functies in app voor tv en consoles

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix introduceert nieuwe functies in app voor tv en consoles

Netflix introduceert nieuwe functies in app voor tv en consoles

|
|

Laatste update:

Netflix voegt binnenkort twee nieuwe functies aan de app voor smart tv’s en gameconsoles toe. Zo zie je in de app onder ‘Latest’ welke series en films nieuw zijn en welke eraan zitten te komen. Daaraan is ook een handige reminder-functie gekoppeld!

Zien wat er binnenkort op Netflix verschijnt

Natuurlijk vertellen we je elke maand én elke week wat er nieuw is op Netflix. Super handig, want zo overzichtelijk is dat niet terug te vinden op Netflix… Als stap in de goede richting introduceert de streamingdienst binnenkort echter twee nieuwe functies in de smart tv-app en de apps op de gameconsoles. Om te beginnen, is er de ‘Latest’ of binnenkort-functie. Hierin kun je zien wat er de aankomende week allemaal toe wordt gevoegd aan het aanbod van Netflix. Je vindt deze optie in de menubalk in de vorm van een kalender. Klinkt leuk, maar helaas blijft het toch een beetje behelpen… Het overzicht met nieuwe titels is namelijk niet volledig en zal vooral gevuld worden met de Netflix Originals.

Mis nooit meer een titel met een reminder op Netflix

Waar we meer over te spreken zijn, is die nieuwe reminder-functie! Hiermee kun je namelijk bij elke titel een vinkje plaatsen. Dit werkt als een reminder: zodra de titel echt beschikbaar is, krijg je een melding dat je deze kunt checken. En dat lijkt ons met het oog op al die aankomende toffe content als 13 Reasons Why, Peaky Blinders en The Dark Crystal: Age of Resistance bijzonder hard nodig! De nieuwe functies voor Netflix worden deze week verwacht. Je vindt ze eerst op smart tv’s en gameconsoles. De opties worden ook voor iOS getest. Android heeft al iets vergelijkbaars in de vorm van het 'Coming soon'-tabblad.

Lees verder