The Gray Man op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Gray Man op Netflix

Netflix kondigt nú al sequel op The Gray Man aan

|
|

Laatste update:

Actiefilm The Gray Man staat nog maar een weekje op Netflix, maar het vervolg is nu al aangekondigd! Volgens Netflix wordt de film goed bekeken, en is men daarom begonnen met het werk aan een sequel én een spin-off.

In The Gray Man speelt Ryan Gosling een mysterieuze CIA-moordenaar die zélf wordt opgejaagd. Een losgeslagen huurling (Chris Evans) achtervolgt hem omdat hij gevoelige informatie heeft die niet uit mag lekken. Wat volgt is een spectaculaire (en grappige!) actiefilm, waarin de twee elkaar overal ter wereld proberen uit te schakelen.

The Gray Man is één van de duurste Netflix-films tot nu toe, en het was geen geheim dat de film bedoeld was om een hele reeks te starten. Het streamingplatform is blijkbaar zó tevreden met de resultaten dat de sequel nu al is aangekondigd.

The Gray Man 2

Volgens regisseurs Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) is het werk aan de sequel al begonnen, en plakt Netflix er óók meteen een spin-off aan vast. Het verhaal van het nieuwe project wordt geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick, die je kent van Zombieland en Deadpool. Schijnbaar wordt de spin-off-film (of -serie) een stuk gewelddadiger dan The Gray Man zelf.

De Russo’s hebben het trouwens enorm druk met hun werk voor Netflix. Ergens volgend jaar verschijnt óók het vervolg op de populaire actiefilm Extraction, met Chris Hemsworth.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder