Netflix komt met Kerstbioscoop

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix komt met Kerstbioscoop

Netflix komt met Kerstbioscoop

|
|

Laatste update:

Netflix-films zijn binnenkort ook op het grote doek te zien. De populaire streaming-gigant komt namelijk met haar eerste bioscoop in Nederland. Het wordt een speciale Kerstbios die alleen Kerstfilms van Netflix vertoont. De pop up bios zal onderdeel uitmaken van Het Winterparadijs, een grote kerst-en winterbeurs die van 21 tot en met 30 december gehouden wordt in de Amsterdamse RAI.

Kerstman Kurt

The Christmas Chronicles wordt daar de film die de bezoekers van het Winterparadijs naar binnen moet lokken. Deze familiefilm met Kurt Russell als Kerstman is dit jaar de grote Feestdagenfilm van Da 'Flix. Maar daarnaast heeft de streamingdienst dit jaar ook nog een paar ongegeneerd cheesy Kerstfilms op de programmering, dus zijn we nu al benieuwd of die ook in deze Kerstbios te zien zullen zijn.

Ongegeneerd Cheesy Kerstfilms

Zo is daar de zoetsappige zwijmelfilm The Holiday Calendar, de komedie The Princess Switch met Vanessa Hudgens en last but zeker not least A Christmas Prince: The Royal Wedding, die al net zo'n hoog Hallmark-gehalte lijkt te hebben als de eerste Christmas Prince. Het is maar de vraag of dit nou de films zijn waarmee Netflix lekker veel nieuwe abonnee's mee gaat binnenhalen op het Winterparadijs. Voor de horrorliefhebbers is er ook een kerstspecial van The Chilling Adventures of Sabrina, wat toch iets geschikter lijkt om nieuwe bezoekers te overtuigen om lid te worden.

Lees verder