Bird Box op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bird Box op Netflix

Blinddoeken op: Netflix-hit Bird Box krijgt een spin-off

|
|

Laatste update:

We zijn Netflix-thriller Bird Box een béétje uit het oog verloren, wink wink, maar de monster-film uit 2018 verandert uiteindelijk in een soort franchise en daar kunnen we nu een spin-off aan toevoegen!

We wisten al dat er een vervolg komt waarin Sandra Bullocks personage Malorie weer de hoofdrol speelt, maar nu knalt Netflix even flink door met een Spaanstalige spin-off. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Bird Box in Spanje

Dylan Clark en Chris Morgan produceerden het origineel - gebaseerd op een boek - en gaan ook deze Spaanse spin-off maken. Waar de film over gaat? Nog niet bekend, helaas. Maar vermoedelijk zien we hoe de Spaanse samenleving volledig ineenstort als gevolg van de mysterieuze zelfmoord-veroorzakende monsters. De film speelt zich niet alleen af in Spanje, maar zal ook bijna volledig Spaanstalig zijn. En, last but not least: de makers willen eind dit jaar al afreizen naar Spanje voor de productie.

Bird Box-universe

Grote kans dat we de komende jaren dus nog veel meer Bird Box-films krijgen want er was ook al een 'normale' sequel aangekondigd. Hierin volgen we Malorie nadat ze bij de school voor blinden belandde. "We starten daar, en vervolgens maakt het verhaal een tijdssprong naar enkele jaren later; tien jaar later begint de actie pas echt", zo teasede boekschrijver Josh Malerman al.

Lees verder